Verdens største gasbegivenhed er i god tid

Verdens største gaskonference
Nu er det muligt at indsende abstracts til World Gas Conference, der løber af stablen om et år.

Det er nu muligt at indsende abstracts til verdens største gas-begivenhed, World Gas Conference (WGC), som løber af stablen i Washington DC, USA, 25.-29. juni 2018. Arrangørerne spår, at konferencen bliver en stor succes med 100 sessioner, 500 indlægsholdere og 12.000 deltagere fra 600 organisationer i 100 lande.

Temaet for WGC 2018 er “Fueling the Future”, og følgende emner er på programmet:

Exploration & Production
LNG
Transmission
Storage
Distribution
Gas Markets
Strategy
Sustainability
Marketing & Communications
R&D and Innovation
Utilization
Workforce Development
Propane Applications

Deadline for at indsende abstracts er 1. september 2017. Se mere på wgc2018.com.

Konferencen holdes hvert 3. år og arrangeres af International Gas Union (IGU), som har 152 medlemmer – herunder Danmark, repræsenteret af Dansk Gas Forening.
WGC 2018 er den 27. af slagsen.