GRØN GAS overtager Dansk Gas Forenings aktiviteter

DI Grøn Gas
Grøn Gas skal være gasbranchens nye talerør.
- Redaktion - dgf@dgc.dk

Den 30. juni 2022 blev Dansk Gas Forening nedlagt og alle aktiviteter overført til Grøn Gas, stiftet som en sektion under branchefællesskabet DI Energi.

De to konferencer samt medlemskabet af IGU fortsætter således, men under Grøn Gas. Grønne Gasdage afholdes den 27. – 28. september på Hotel Legoland.

I Grøn Gas samles hele værdikæden for energigasser i en ny struktur efter nedlæggelsen af Dansk Gasforening. Med den nye struktur og organisatoriske styrke kan Grøn Gas og medlemmerne følge og påvirke udviklingen i rammebetingelser for produktion og forbrug af grønne gasser og infrastrukturen.

Grøn Gas sikrer tæt dialog med ansvarlige myndigheder og virksomheder som f.eks. Klimaministeriet, Energinet og Evida, Energistyrelsen, Sikkerhedsstyrelsen, Kommunernes Landsforening og flere andre.

Læs mere om Grøn Gas