Gastekniske Dage - 3.-4. november 2020

Gastekniske Dage - konference om grøn omstilling, kunder og teknik
Foto: Matilde Fenger Flindt
Gastekniske Dage - konference om grøn omstilling, kunder og teknik

Dato og sted

Konferencen afholdes i dagene 3. - 4. november 2020 på Hotel Legoland.

Du kan booke hotelværelse fra vores værelsespulje til en special pris.

 

Program

Programmet er ved at være på plads. Det vil ca. 1. september kunne findes her på siden. Hvis du har brug for at se programmet inden, er du velkommen til at skrive til jdg@dgc.dk. Programmet vil blive udleveret på konferencen i trykt form.

 

Deltager

Som deltager på Gastekniske Dage får du mulighed for at vælge mellem 44 spændende indlæg. De overordnede temaer er: produktion og lagring/forretningsudvikling/marked og kunder, afsætning/sikkerhed og miljø/rammevilkår/anvendelse, teknik og anlæg. Under hver af disse temaer er der en række underemner.

Derudover er der udstilling i foyeren, hvor deltagerne har mulighed for at få en snak med de enkelte udstiller.

Du kan tilmelde dig her.

 

Udstilling

Udstillingsområdet er placeret i foyeren foran auditorierne, hvor pauserne også foregår. For at skabe mere kontakt mellem udstillere og konferencedeltagere vil der igen i år være en tipskupon, hvor hver stand får sit eget spørgsmål. 

Vores sponsor- og udstillingsbrochure finder du her.

Oversigt over udstillingsområdet finder du her.

Du kan booke en standplads her.

 

Årets Gaspris

Som noget nyt vil overrækkelse af Årets Gaspris blive en del af programmet. Overrækkelsen vil finde sted på konferencens første dag.

 

Generelt om konferencen Gastekniske Dage

Gastekniske Dage bliver afholdt hvert  år i maj.  Den tekniske konference strækker sig over to dage og består af ca. 50 indlæg og en gasteknisk udstilling.

På konferencen er der en række faste emner som som i større eller mindre grad bliver berørt: grøn omstilling, biogas, gas til transport, kraftvarme og industri, gasinstallationer, fremtidens installationer, gasmålere og -afregning, gastransmission og -distribution.

I 2019 havde konferencen flere end 260 deltagere fra bl.a. energiselskaber, biogasproducenter, vvs-installatører, kommunale selskaber, apparat- og komponentleverandører, skoler.
 

Udstilling 

I forbindelse med konferencen er der en udstilling med fokus på teknik. Her er det muligt at udstille både produkter, plancher m.v.

Tidligere år har der bl.a. været udstillet varmepumper, gaskedler, håndholdte gasdetektorer og flirkameraer. Udstillingen holder til i foyeren foran de auditorier, hvor de faglige indlæg finder sted.
 

Sponsorer

Gastekniske Dage bliver afholdt som nonprofit med lave priser. Det kan lade sig gøre bl.a. fordi foredragsholderne ikke modtager honorar, og fordi der er sponsorerer af konferencen. Du kan blive sponsor via dette link.


Mere info
Kontakt Jette Due Gudmandsen
Tlf.: 2146 6256, e-mail: jdg@dgc.dk
 

Se billedserie fra Gastekniske Dage 2019 

 

Se en stemningsvideo og få et indtryk af Gastekniske Dage 

Indlæg fra Gastekniske Dage 2019

Indlæg fra Gastekniske Dage 2018

Indlæg fra Gastekniske Dage 2017