Gastekniske Dage

Gastekniske Dage 2021
Foto: Matilde Fenger Flindt
Info om Gastekniske Dage

Dato og sted

Konferencen afholdes i dagene 21. - 22. september 2021 på Hotel LEGOLAND.

 

Program

Planlægningen af programmet begynder  i januar 2021. Når programmet er klar, vil det kunne findes her på siden. Hvis du har brug for at se programmet inden, er du velkommen til at skrive til jdg@dgc.dk. Programmet vil blive udleveret på konferencen i trykt form.

 

Deltager

Som deltager på Gastekniske Dage får du mulighed for at vælge mellem ca. 50 spændende indlæg. De overordnede temaer kan fx være: produktion og lagring/forretningsudvikling/marked og kunder, afsætning/sikkerhed og miljø/rammevilkår/anvendelse, teknik og anlæg. Under hver af disse temaer er der en række underemner.

Derudover er der udstilling i foyeren, hvor deltagerne har mulighed for at få en snak med de enkelte udstiller.

 

Udstilling

Udstillingsområdet er placeret i foyeren foran auditorierne, hvor pauserne også foregår. For at skabe mere kontakt mellem udstillere og konferencedeltagere vil der i år være en tipskupon, hvor hver stand får sit eget spørgsmål. 

 

Årets Gaspris

Overrækkelse af Årets Gaspris vil finde sted på konferencens første dag.

 

Generelt om konferencen Gastekniske Dage

Gastekniske Dage bliver (almindeligvis) afholdt hvert  år i maj.  Den tekniske konference strækker sig over to dage og består af ca. 50 indlæg og en gasteknisk udstilling.

På konferencen er der en række faste emner som som i større eller mindre grad bliver berørt: grøn omstilling, biogas, gas til transport, kraftvarme og industri, gasinstallationer, fremtidens installationer, gasmålere og -afregning, gastransmission og -distribution.

I 2019 havde konferencen flere end 260 deltagere fra bl.a. energiselskaber, biogasproducenter, vvs-installatører, kommunale selskaber, apparat- og komponentleverandører, skoler.
 

Udstilling 

I forbindelse med konferencen er der en udstilling med fokus på teknik. Her er det muligt at udstille både produkter, plancher m.v.

Der bliver fx udstillet varmepumper, gaskedler, håndholdte gasdetektorer og flirkameraer. Udstillingen holder til i foyeren foran  auditorierne, hvor de faglige indlæg finder sted.
 

Sponsorer

Gastekniske Dage bliver afholdt som nonprofit med lave priser. Det kan lade sig gøre bl.a., fordi foredragsholderne ikke modtager honorar, og fordi der er sponsorerer af konferencen. 


Mere info
Kontakt Jette Due Gudmandsen
Tlf.: 2146 6256, e-mail: jdg@dgc.dk
 

Se billedserie fra Gastekniske Dage 2019 

 

Se en stemningsvideo og få et indtryk af Gastekniske Dage 

Indlæg på Gastekniske Dage