Gastekniske Dage

Gastekniske Dage
Foto: Matilde Fenger Flindt
Generel info om Gastekniske Dage

Gastekniske Dage 2020 finder sted fra den 26.- 27. maj på Hotel Legoland i Billund.

Gastekniske Dage bliver afholdt hvert  år i maj.  Den tekniske konference strækker sig over to dage og består af ca. 50 indlæg og en gasteknisk udstilling.

På konferencen er der en række faste emner som grøn omstilling, biogas, gas til transport, kraftvarme og industri, gasinstallationer, fremtidens installationer, gasmålere og -afregning, gastransmission og -distribution.

I 2019 havde konferencen flere end 260 deltagere fra bl.a. energiselskaber, biogasproducenter, vvs-installatører, kommunale selskaber, apparat- og komponentleverandører, skoler.
 

Bliv udstiller 

I forbindelse med konferencen er der en udstilling med fokus på teknik. Her er det muligt at udstille både produkter og plancher.

Tidligere år har der bl.a. været udstillet varmepumper, gaskedler, håndholdte gasdetektorer og flirkameraer. Udstillingen holder til i foyeren foran de auditorier, hvor de faglige indlæg finder sted.
 

Sponsor for Gastekniske Dage

Gastekniske Dage bliver afholdt som nonprofit med lave priser. Det kan lade sig gøre bl.a. fordi foredragsholderne ikke modtager honorar og fordi der er sponsorerer af konferencen.
Som sponsor bliver man eksponeriet via annonce i bl.a. Dansk Gas Forenings fagblad GASenergi, på fælles roll-ups i udstillerområdet, ligesom et sponsorat også giver adgang til særlige udstillerstande.

Læs mere om at blive sponsor.

 


Mere info
Jette Due Gudmandsen, 
tlf.: 2146 6256, e-mail: jdg@dgc.dk.
 

Se billedserie fra Gastekniske Dage 2019 

 

Se en stemningsvideo og få et indtryk af Gastekniske Dage 

Indlæg fra Gastekniske Dage 2019

Indlæg fra Gastekniske Dage 2018

Indlæg fra Gastekniske Dage 2017