Gastekniske Dage

Gastekniske Dage 2020 aflyst
Foto: Matilde Fenger Flindt
Gastekniske Dage 3. - 4. november 2020 er aflyst

DGF’s bestyrelse har besluttet at aflyse Gastekniske Dage 2020, der skulle være afholdt den 3. - 4. november 2020. I DGF har vi fulgt situationen med Covid-19 nøje. Beslutningen er taget på baggrund af den situation, der nu er, og med en viden om, at flere af de deltagere, der plejer at deltage på de Gastekniske Dage, ikke kan deltage fysisk på eksterne arrangementer i øjeblikket.

Nogle af de planlagte indlæg vil du kunne høre på Virtuelt seminar om grønne gasser den 3. november 2020 kl. 13.00-15.30.

Allerede gennemførte tilmeldinger og betalinger til Gastekniske Dage vil blive annulleret og tilbagebetalt automatisk.

 

Næste Gastekniske Dage afholdes 21.- 22. september 2021

Dato og sted

Konferencen afholdes i dagene 21. - 22. september 2021 på Hotel LEGOLAND.

 

Program

Arbejdet med programmet bliver påbegyndt i januar 2021. Så snart programmet er klar, vil det kunne findes her på siden. Hvis du har brug for at se programmet inden, er du velkommen til at skrive til jdg@dgc.dk. Programmet vil blive udleveret på konferencen i trykt form.

 

Deltager

Som deltager på Gastekniske Dage får du mulighed for at vælge mellem ca. 50 spændende indlæg. De overordnede temaer kan fx være: produktion og lagring/forretningsudvikling/marked og kunder, afsætning/sikkerhed og miljø/rammevilkår/anvendelse, teknik og anlæg. Under hver af disse temaer er der en række underemner.

Derudover er der udstilling i foyeren, hvor deltagerne har mulighed for at få en snak med de enkelte udstiller.

 

Udstilling

Udstillingsområdet er placeret i foyeren foran auditorierne, hvor pauserne også foregår. For at skabe mere kontakt mellem udstillere og konferencedeltagere vil der i år være en tipskupon, hvor hver stand får sit eget spørgsmål. 

 

Årets Gaspris

Som noget nyt vil overrækkelse af Årets Gaspris blive en del af programmet. Overrækkelsen vil finde sted på konferencens første dag.

 

Generelt om konferencen Gastekniske Dage

Gastekniske Dage bliver afholdt hvert  år i maj.  Den tekniske konference strækker sig over to dage og består af ca. 50 indlæg og en gasteknisk udstilling.

På konferencen er der en række faste emner som som i større eller mindre grad bliver berørt: grøn omstilling, biogas, gas til transport, kraftvarme og industri, gasinstallationer, fremtidens installationer, gasmålere og -afregning, gastransmission og -distribution.

I 2019 havde konferencen flere end 260 deltagere fra bl.a. energiselskaber, biogasproducenter, vvs-installatører, kommunale selskaber, apparat- og komponentleverandører, skoler.
 

Udstilling 

I forbindelse med konferencen er der en udstilling med fokus på teknik. Her er det muligt at udstille både produkter, plancher m.v.

Tidligere år har der bl.a. været udstillet varmepumper, gaskedler, håndholdte gasdetektorer og flirkameraer. Udstillingen holder til i foyeren foran de auditorier, hvor de faglige indlæg finder sted.
 

Sponsorer

Gastekniske Dage bliver afholdt som nonprofit med lave priser. Det kan lade sig gøre bl.a. fordi foredragsholderne ikke modtager honorar, og fordi der er sponsorerer af konferencen. Du kan blive sponsor via dette link.


Mere info
Kontakt Jette Due Gudmandsen
Tlf.: 2146 6256, e-mail: jdg@dgc.dk
 

Se billedserie fra Gastekniske Dage 2019 

 

Se en stemningsvideo og få et indtryk af Gastekniske Dage 

Indlæg fra Gastekniske Dage 2019

Indlæg fra Gastekniske Dage 2018

Indlæg fra Gastekniske Dage 2017