Årets Gaskonference

Årets Gaskonference 2018 finder sted den 15. november 2018  på Hotel Scandic i Sydhavnen, København.

#dkgas2018

Programmet er på plads, og der er åbent for tilmelding til Årets Gaskonference.

Årets GF 2018 program
Programmet kan hentes ved at trykke på billedet...

Tilmelding her

Det sker på Årets Gaskonference 2018

Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholts vil holde  indlæg om gassens rolle i Danmarks fremtidige energisystem.

Professor Poul Erik Morthorst vil fortælle om de første resultater fra projektet FutureGas og polens ambassadør i Danmark, Henryka Moscicka-Dendys vil tale om Polens gasstrategi.

Mange andre nøglepersoner fra gas- og energibranchen vil dele deres viden om både internationale og nationale forhold under det overordnede team: Gassen i det grønne energisystem.

Dagen slutter med tapas og mulighed for at netværke med kollegaer fra branchen.

Generalforsamling

Dansk Gas Forening holder generalforsamling umiddelbart inden Årets Gaskonference.

Dagsorden og indkaldelse vil blive sendt ud 14 dage før til medlemmer af Dansk Gas Forening.

Kontakt Jette Due Gudmandsen, jdg@dgc.dk eller tlf. 2146 6256.

------------------------------------

Præsentationerne for 2017: