Om Dansk Gas Forening

Dansk Gas Forening er samlingspunkt for alle, der er beskæftiget i gasbranchen i Danmark. DGF’s formål er at fremme en effektiv, miljøvenlig og sikker anvendelse af gas.

Dansk Gas Forening blev stiftet i 1911 og har cirka 400 personlige medlemmer med tilknytning til gasforsyning, gasanvendelse eller beslægtede områder.

Foreningens medlemmer kommer typisk fra gasselskaber og andre forsyningsselskaber, udstyrsleverandører, udviklingsvirksomheder, VVS-installatører, industri og myndigheder.

Hvad gør Dansk Gas Forening

Dansk Gas Forening udgiver fagbladet GASenergi, der udkommer 4 gange årligt.

Dansk Gas Forening udsender et nyhedsbrev cirka 10 gange om året og leverer relevante nyheder og webartikler på hjemmesiden danskgasforening.dk.

Dansk Gas Forening arrangerer hvert år Gastekniske Dage  og Årets Gaskonference.

Foreningen varetager også medlemskabet af den Internationale Gas Union (IGU).