Nyheder

Da der den 8. og 9. november blev afholdt en stor skandinavisk konference om biogas Biogas2020 i Skive var et af emnerne på dagsordenen anvendelsen af halm i biogasproduktion.
Flere oplægsholdere kunne på Biogas2020 fortælle om fordelene ved at tilsætte halm til biogasproduktion.
NGVA-rapport viser lille fremgang i antallet af gaskøretøjer i Europa.
Især antallet af naturgaslastbiler er steget.
 Biogas2020: Mulighed for at søpølser kan sikre biogas til færgefart
Indlæg om maritim biomasse på Biogas2020-konferencen.
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen godkender HMN-salg
Salget af HMNs kommercielle selskab er nu godkendt, og handlen kan gennemføres.
Beregninger: DK kan blive det første land i Europa, der gør sig uafhængig af fossil gas.
Franske Total har  købt Engies division for 1,49 mia. dollar og bliver dermed næststørst i verden inden for flydende naturgas.
Franske Total har  købt Engies division for flydende naturgas for 1,49 mia. dollar.
Dansk Fjernvarme og Foreningen Danske Kraftvarmeværker stiftede den 2. oktober det nye selskab, Dansk Kraftvarme Kapacitet.
Dansk Fjernvarme og Foreningen Danske Kraftvarmeværker bag nyt selskab.
Gasbranchen kan levere de billigste engergibesparelser
Benchmarkanalyse: energibesparelse for 2016 på 2,95 MWh på el-gas og varmeområdet
I dag går Grøn Gas Danmark i luften og oplyser om gasnettets afgørende rolle i den grønne omstilling.
Grøn Gas Danmark går i luften og oplyser om gasnettets rolle i den grønne omstilling.
Ny bestyrelse i Dansk Gas Forening
Dansk Gas Forening har på sin ordinære generalforsamling valgt en ny bestyrelse.