Præsentationer fra Årets Gaskonference

Præsentationer fra Årets Gaskonference 2018
Flere indlægsholdere ved Årets Gaskonference: Fra venstre forrest: Alvin Hansen, Gassco, Henrik Høegh, Foreningen Biogasbranchen, Sam Abboud, Pioneer Point Partners og Lars Chr. Lilleholt, minister. Foto: Matilde Fenger Flindt
Se præstantionerne og få genopfrisket pointerne fra Årets Gaskonference.

Nu er det muligt at få genopfrisket væsentlige pointer fra Årets Gaskonference. Mange af indlægsholdernes præsentationer er tilgængelige her på siden.

Det overordnede tema for Årets Gaskonference var Gassen i det grønne energisystem. Dagen var inddelt i tre fagblokke: EU og det store billede, DK i dag og DK i 2035+. Der var indlægsholdere fra både ind- og udland.

Blandt indlægsholderne var den polske ambassadør i Danmark, Henryka Moscicka-Dendys, EU-Parlamentsmedlem Morten Helveg og Energi- forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt.

Se præsentationer