Forberedelserne til WGC 2021 er i fuld gang

Forberedelserne til  WGC 2021 er i fuld gang
Startskuddet for indsendelse af abstracts til World Gas Conference 2021 nærmer sig.

Planlæggelsen af den 28. World Gas Conference i Daegu i Korea i Juni 2021 er godt i gang, og selvom der holder hele tiden bliver holdt nøje øje med, hvordan situationen med pandemien Covid-19 udvikler sig, bliver der nu gjort klar til startskuddet for perioden, hvor der kan indsendes abstracts, der skal ende som præsentationer på konferencen for den globale olie- og gasindustri.

Perioden for indsendelse af abstracts starter den 29. maj, og de præcise detaljer for at indsende sit abstract og tilmelde sig som indlægsholder bliver meldt ud inden da.

Konferencen med det overordnede tema - en bæredygtig fremtid - drevet af gas - finder sted fra den 21. - 25. juni 2021.

Dansk Gas Forening er Danmarks nationale medlem af International Gas Union (IGU), som står for afholdelse af WGC.