Deltagerrekord på Gastekniske Dage

Antallet af deltagere ved Gastekniske Dage steget for 13. gang.
260 deltagere ved Gastekniske Dage 2019. Foto: Matilde Fenger Flindt
Antallet af deltagere ved Gastekniske Dage er steget for 13. gang.

Deltagertallet  landede på 260 , da startskuddet lød til Årets Gastekniske Dage. Dermed steg antallet af deltagere igen i år, som det har været tilfældet lige siden konferencen så dagens lys for13 år siden.

Søren Hylleberg, formand for Dansk Gas Forening bød velkommen til konferencen, Bruno Sander Nielsen, faglig direktør i Foreningen Biogasbranchen, der for 5. gang er medarrangør af Gastekniske Dage, tog over derfra. Herefter fulgte  Kim Behnke fra Dansk Fjernvarme, som talte om gassens rolle i fremtidens fjervarmesystemog. Til sidst overtog medlem af Klimarådet, Poul Erik Morthorst med et indlæg om gassens rolle i den grønne omstilling. Derefter gik det ellers løs i de øvrige 7 faglige spor på årets Gastekniske Dage.

Præsentationerne fra Gastekniske Dage 2019 bliver løbende lagt på hjemmesiden. Se eller gense indtil da præsentationer fra 2018.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 26. 27. maj, hvor Gastekniske Dage 2020 finder sted.