Biogassen får Danmark på rette vej

Arkivfoto. Biogas bidrager til opfyldelse af mindst 7 ud af de 17 FN verdensmål, lyder det fra Foreningen Biogasbranchen.
Foreningen Biogasbranchen: Med biogas kan Danmark komme tættere på FNs verdensmål.

Biogas bidrager til opfyldelse af mindst 7 ud af de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, FN landene har forpligtet sig til frem til 2030.

Der er derfor mindst 7 gode grunde til at fastholde biogasudbygningen, der har potentiale til at dække hele det danske gasforbrug og samtidig er en markant brik i den cirkulære økonomi.Det skriver Foreningen Biogasbranchens to direktører, Frank Rosager og Bruno Sander Nielsen i et debatindlæg i Energy Supply.

De skriver videre: "FN´s Verdensmål for bæredygtig udvikling for perioden 2016 til 2030 forpligter alle 193 medlemslande til at handle via 17 hovedmål og 169 delmål. I Folketinget er der dannet et tværpolitisk 2030-Netværk med deltagelse af samtlige partier, som arbejder med den danske opfyldelse af Verdensmålen."

Læs hele debatindlægget