Ærefuld medalje til vvs-lærling fra Taastrup

20-årige Paw Clark Von der Ahe fra Taastrup skal på besøg hos Dronning Margrethe og lykønskes, fordi han har modtaget en sølvmedalje fra håndværkerlauget
Foto: John Jensen VVS
En svær skoletid med manglende selvtillid kunne ikke sætte en stopper for vvs-talentet.
Nyhed
- Matilde Fenger Flindt - maf@dgc.dk - GASenergi

20-årige Paw Clark Von der Ahe fra Taastrup skal på besøg hos Dronning Margrethe og lykønskes, fordi han har modtaget en sølvmedalje fra håndværkerlauget. Han har nemlig brilleret på uddannelsen til VVS- og energispecialist på Roskilde Tekniske Skole og på sin læreplads hos John Jensen VVS A/S.

Der var ikke meget, der tydede på, at Paw Clark Von der Ahe skulle ende med den højeste håndværkerudmærkelse, fortjenstmedaljen i sølv, da han gik i folkeskole. Medaljen gives sammen med svendebrevet, hvis man har opnået mindst fem 12-taller til svendeprøven - 12-taller der i folkeskolen var ikke-eksisterende i den nu 20-årige VVS montørs karakterbog.

Klassens stille dreng uden tro på sig selv
”Jeg var det, man nok vil kalde den stille dreng i klassen. Jeg troede ikke på mig selv, min selvtillid var på nulpunktet, og jeg blev mere og mere ked af at gå i skole, lige indtil jeg kom i 10 klasse på Det 10. Element i Albertslund, hvor jeg fik en lærer, der både på det faglige og personlige plan gav mig selvtillid og troen på mig selv tilbage, ” fortæller Paw Clark Von der Ahe
Efter 10. klasse gik turen med fornyet selvtillid over teknisk skole i Gladsaxe og Roskilde, inden Paw Clark Von der Ahe i januar 2014 startede i praktik hos John Jensen VVS i Hedehusene, hvor han nu arbejder i fast job som VVS montør.

"Det er en fantastisk arbejdsplads med et højt fagligt niveau, stor åbenhed, et stærkt sammenhold og gensidig respekt samt et konsekvent fokus på at skabe gode vilkår for medarbejderne, fastslår Paw Clark Von der Ahe.