Webartikler

Hybridvarme er en effektiv energiløsning i Grenaa Boligforening
Webartikel
Olien blev byttet ud med LPG og en hybridvarmeløsning til gavn for både energiforbrug og miljø.
Dansk Gas Forenings bestyrelse
Webartikel
Sådan er foreningen for Dansk Gas Forening sammensat.
Se program og meld dig til Årets Gaskonference 2019
Webartikel
Kom med til Årets Gaskonference 2019.
For Ole Hvelplund,er det særligt den grønne omstilling, forandringerne og holdånden, der er drivkraften bag hans arbejdsglæde og succes med Nature Energy.
Webartikel
For Ole Hvelplund, er det særligt den grønne omstilling, forandringerne og holdånden, der er drivkraften bag hans arbejdsglæde og succes med Nature Energy.
GasMuseet er blevet 20 år.
Webartikel
For 20 år siden slog GASmuseet i Hobro for første gang dørene op. I alle årene med Hanne Thomsen i spidsen.
Programmet for Gastekniske Dage 2019 er klar
Webartikel
Gastekniske Dage byder på indlæg om grøn omstilling, Baltic Pipe, gasmåling og meget andet.
Nyt projekt stiller skarpt på prisen for opgradering af biogas
Webartikel
Biogas er populært, men hvad koster opgraderingen?
DGC hjælper med at få styr på, hvad der er op og ned i den nye Gassikkerhedslov.
Webartikel
Få styr på, hvad der er op og ned i den nye Gassikkerhedslov.
Professor: Vi kan ikke komme udenom gas i fremtidens energisystem
Webartikel
Masser af debat om vedvarende energi ved Folkemødet 2018.
? DGC har undersøgt teknologien og fundet, at løsningen er interessant for større strålevarmepaneler, hvor de største energibesparelser opnås
Webartikel
Kan man få mere varme ud af et strålevarmepanel ved at installere en add-on kondenserende luftvarmer?