Fagbladet GASenergi

GASenergi udkommer som trykt magasin 4 gange årligt mens de øvrige artikler og nyheder udkommer på danskgasforening.dk og i nyhedsbreve. Medlemmer af Dansk Gas Forening modtager automatisk nyhedsbreve og trykte udgaver af GASenergi.

Hvis du ikke er medlem af Dansk Gas Forening og gerne vil modtage nyhedsbrevet, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet eller melde dig i foreningen.

Det er Dansk Gas Forening der udgiver fagbladet GASenergi. GASenergi skriver nyheder og artikler om udviklingen i gasbranchen bl.a om, distribution, anvendelse og sikkerhed. Bladet formidler desuden information fra bestyrelse til medlemmer.

Bladet udkom første gang i 1912 og hed dengang "Gasteknikeren". Det sidste nummer af GASenergi udkom i december 2021 efter at have udkommet i 110. årgange.

GASenergi 4_2021

GASenergi nr. 4, december 2021

Læs om dette og meget andet:

• Programmet for Årets Grønne Gaskonference bliver nu offentliggjort.
  • Analyse:  Anvendelse af gas i industrien er fortsat bedre rent økonomisk i forhold til el.
  • Baltic Pipes kompressorer er nu på plads og klar til at sikre, at trykket i gasrørsledningen bliver hævet inden gassen sendes over Østersøen.

Hent hele GASenergi som pdf
Læs GASenergi som e-magasin

GASenergi udkommer for sidste gang den 7. december 2021

Hent tidligere udgaver af GASenergi og find artikler enkeltvis