Grønne Gasdage

Grønne Gasdage 2022
Information om Grønne Gasdage

Dato og sted

Konferencen bliver afholdt 27. - 28. september 2022 på Hotel LEGOLAND, Billund.

Tilmelding til Grønne Gasdage 2022

Program

Som deltager på Grønne Gasdage får du mulighed for at vælge mellem ca. 45 spændende indlæg fordelt på overordnede præsentationer og områdespecifikke præsentationer.

Programmet er delt i 6 overordnede temaer - 3 hver dag - et i hver sal. Under hvert tema er der 3 områdespecifikke emner:

Fælles indlæg:

• Steen Bitsch, Danish Bio Commodities
  • Jeppe Danø, Energinet

Produktion og lagring: Energilagring CCS og CCU, Grøn gas-produktion

• Energistyrelsen
  • Lars Villadsgaard Toft, SEGES Innovation

Forretningsudvikling: Asset Management, Forsyningssikkerhed/forretningsmodeller, Transport

• Rasmus Hald, Aalborg Forsyning

• Signe Sonne, Energinet
  • Nathalie J. Jacobsen, Energistyrelsen
  • DGC/Force

Marked og kunder, afsætning: Biogassens efterspørgsel, Anlægsprojekter, Forsyningssikkerhed og nettilpasning

• Johnny Thomas Holst, Energinet
  • Poul H. Sørensen, Evida
  • Martin Therkildsen, Evida
  • Christian Meiniche, Energinet

Så snart programmet er klart, vil det være tilgængeligt her på siden. Programmet vil endvidere blive udleveret i trykt form på konferencen.

Pris

Der er Early Bird på udstillingsstande og konferencedeltagelse frem til og med 15. august 2022.

Udstilling

Udstillingsområdet er placeret i foyeren foran auditorierne, hvor pauserne også foregår. Her har deltagere og udstillere mulighed for at få en snak. For at skabe mere kontakt mellem udstillere og konferencedeltagere vil der være en tipskupon, hvor hver stand får sit eget spørgsmål.

Se en oversigt over udstillingsområdet.
Følgende har foreløbig meldt sig som udstillere: KC Supply/Birodan, geopal, Euromekanik og GasDetect.

Yderligere info:

Udstillingspakke
Standplads med 1 person
Forplejning i løbet af dagene + middag 27. september

Early Bird: 7.200 kr.
Efter 15. august: 8.100
Ekstra person på standen: 2.000 kr.
(maks. 2 personer ekstra pr. stand)

Alle priser er eksklusive moms.

Udstillingsstandene
Størrelsen på en udstillingsstand er ca. 2 m brede og 1,5 m dybe. Standene er placeret rundt i foyeren. Se oversigtstegning på www.danskgasforening.dk

Op- og nedtagning
Udstillingen skal være sat op 27. september senest kl. 10.30.
Efter aftale med Jette Due Gudmandsen er det muligt at stille udstilling op 26. september. Udstillingen kan først tages ned 28. september efter frokostpausen (ca. kl. 12.00).

Tilmelding til udstillingen.

Overnatning

Hvis du ønsker at overnatte på hotellet, skal du bestille og afregne værelset direkte med hotellet. Vi har en værelsespulje med specialpris, som du kan få adgang til via dette link.

Deltagere/målgruppe

Målgruppen for Grønne Gasdage er alle, der arbejder med og/eller har interesse for den grønne omstilling og grøn gas. Det kan være medarbejdere fra bl.a. brintbranchen, biogasbranchen, kommuner og kommunale selskaber, styrelser og myndigheder, vvs-installatører, apparat- og komponentleverandører, undervisningsinstitutioner, transmissions- og distributionsselskaber.

Generelt om Grønne Gasdage

Grønne Gasdage er en konference, som løber over to dage med ca. 50 præsentationer, hvor nogle er overordnede, og andre er områdespecifikke. Præsentationerne handler både om biogas, brint, P2X, naturgas, bygas mv. Der vil også være udstilling i foyeren, hvor du kan opdatere din viden.

Mere info

Kontakt Jette Due Gudmandsen

Tlf.: 2146 6256, e-mail: jdg@dgc.dk

Tidligere konferencer

OBS: Dansk Gas Forening offentliggør ikke længere præsentationer, da det er forbundet med en risiko for brud på ophavsret af det billedmateriale, der er anvendt. Kontakt derfor den enkelte indlægsholder direkte vedrørende præsentationer.