Grønne Gasdage

Grønne Gasdage
Information om Grønne Gasdage

Dato og sted

Konferencen bliver afholdt 21. - 22. september 2021 på Hotel LEGOLAND, Billund.

Tilmelding til Grønne Gasdage 2021

 

Program

Som deltager på Grønne Gasdage får du mulighed for at vælge mellem 43 spændende indlæg fordelt på overordnede præsentationer og områdespecifikke præsentationer. 

Programmet er delt i 6 overordnede temaer - 3 hver dag - et i hver sal. Under hvert tema er der 3 områdespecifikke emner:

21. september

  • Produktion og lagring: Energilagring, Power2Gas, Grøn gas-produktion
  • Forretningsudvikling: Asset Management, Forretningsmodeller, Sektorkobling/brobygning
  • Marked og kunder, afsætning: Biogassens efterspørgsel, Energiplanlægning i kommuner, Hybridløsninger

22. september

  • Sikkerhed og miljø: Metanemission, Sikkerhed på anlæg, Gassens bidrag til klimamål
  • Rammevilkår: Lovgivning og standardisering, Certificering, Transport, Gaskvalitet
  • Anvendelse, teknik og anlæg: Opvarmning, Installationer, Industri

Så snart programmet er klart, vil det være tilgængeligt her på siden. Programmet vil endvidere blive udleveret i trykt form på konferencen.

Program for Grønne Gasdage 2021

 

Udstilling

Udstillingsområdet er placeret i foyeren foran auditorierne, hvor pauserne også foregår. Her har deltagere og udstillere mulighed for at få en snak. For at skabe mere kontakt mellem udstillere og konferencedeltagere vil der være en tipskupon, hvor hver stand får sit eget spørgsmål. Se en oversigt over udstillingsområdet.

Følgende har foreløbig meldt sig som udstillere: KCProSupply, EC Power, Duotec, GasDetect, geopal, Euromekanik, Gavatec og Nærenergi.

På tilmeldingssiden kan du få information om udstillerpakken, udstillingsstandene og hotelovernatning m.m.

Tilmelding til udstilling

 

Deltagere/målgruppe

Målgruppen for Grønne Gasdage er alle, der arbejder med og/eller har interesse for den grønne omstilling og grøn gas. Det kan være medarbejdere fra bl.a. brintbranchen, biogasbranchen, kommuner og kommunale selskaber, styrelser og myndigheder, vvs-installatører, apparat- og komponentleverandører, undervisningsinstitutioner, transmissions- og distributionsselskaber. 

Da forløberen for Grønne Gasdage, Gastekniske Dage, blev afholdt sidste gang i 2019, havde konferencen flere end 260 deltagere.

 

Årets Gaspris

Overrækkelse af Årets Gaspris finder sted tirsdag den 21. september kl. 16.40 i Auditorie A.

 

Generelt om Grønne Gasdage

Gassektoren er under forandring – og det afspejler sig også på vores konferencer. Derfor er Gastekniske Dage ændret, så temaerne favner bredere og afspejler den aktuelle gassektor. Samtidig er navnet ændret til Grønne Gasdage, der er mere rammende for situationen i dag.

Grønne Gasdage er en konference, som løber over to dage med ca. 50 præsentationer, hvor nogle er overordnede, og andre er områdespecifikke. Præsentationerne handler både om biogas, brint, P2X, naturgas, bygas mv. Der vil også være udstilling i foyeren, hvor du kan opdatere din viden.

Grønne Gasdage bliver fremover holdt i september måned. 


OBS: Dansk Gas Forening offentliggør ikke længere præsentationer, da det er forbundet med en risiko for brud på ophavsret af det billedmateriale, der er anvendt. Kontakt derfor den enkelte indlægsholder direkte vedrørende præsentationer.

 

Mere info

Kontakt Jette Due Gudmandsen
Tlf.: 2146 6256, e-mail: jdg@dgc.dk
 

 

Tidligere konferencer