Medlemsskab

DGF-medlemskabet giver adgang til et fagligt fælleskab på gasområdet.

Som DGF-medlem modtager du fagbladet GASenergi med posten fire gange om året ligesom  du modtager et nyhedsbrev på mail ca. 10 gange årligt. Både nyhedsbrev og fagbladet GASenergi orienterer om fagligt relevante emner inden for gasområdet.

Konferencer med rabat
DGF arrangerer møder og konferencer på det gasfaglige område med særlig rabat for foreningens medlemmer.

På DGF’s årsmøde arrangeres ud over generalforsamling en teknisk konference med indlæg vedrørende gasanvendelse, gastransmission og gasdistribution. Der er endvidere en udstilling, hvor udstyrsleverandører, etc. præsenterer det sidste nye på området.

Internationalt samarbejde
DGF er det danske medlem i den Internationale Gas Union, og som DGF medlem får man mulighed for at deltage i det internationale samarbejde i IGU.

Evt. opsigelse af abonnement skal ske senest med udgangen af et kalenderår